« vissza

Új fényhíd és kiegészítő fény a Whelentől

2012-09-10

Megérkeztek a Whelentől azok az új fényhídak és kiegészítő jelzések, amelyek ár/érték viszonylatban még saját márka társaikat is képesek felül múlni. Fényerejük nagyobb, áruk viszont alacsonyabb mint volt.

A fényhidakkal kapcsolats további fejlesztések még jelenleg is zajlanak, így nem sokára még több lehetőség nyílik az eszközök variálása terén.

A Whelen szakított a halogénes fényforrású és forgó tükörrel működő fényjelzésekkel, ugyanis a sok forgó, mozgó alkatrész, mind kopik. Így működésük során sokkal nagyobb az esélye egy esetleges meghibásodásnak, mint egy LED-es fényhíd esetén.

A régi típusú Centurion fényhíd család ezennel megújul a Centurion Elite és a Centurion Mini fényhíd család következtében. Ezekről a fényhidakról elmondható, hogy szinte gondozás mentesek, ha pedig valamilyen oknál fogva mégis szervízelésre kell sort keríteni, úgy akár szakszervíz nélkül is elvégezhetjük a szükséges karbantartásokat. A fényhidak felépítése úgy lett megtervezve, hogy az elemek könnyen szervízelhetőek vagy cserélhetőek legyenek.

A legújabb kiegészítő fényforrás pedig az ION, ami amennyire kicsi olyan erős is, árban pedig felveszi a versenyt, hasonló kategóriájú versenytársaival.

Részletes, magyar ismertető, pedig itt található: Centurion Elite, Centurion Mini, ION

Az termékekről az angol nyelvű katalógus itt tölthető le:

Centurion Elite

Centurion Mini

ION